Kunsthal LIVE Take Over

Kunsthal LIVE Take Over

Chicks and the City Behind the Sheets

Op zaterdag 12 juni wordt het Auditorium van de Kunsthal overgenomen door de meiden van Chicks And The City. Met de tentoonstelling Youthquake als inspiratiebron, trakteren ze je op een dag vol prikkelende gesprekken, fotoshoots, opnames voor een uitzending van Chicks On Screen en Silent Disco.  DJ Oishï (Instagram: So.Fetsay) zal de middag muzikaal hosten.

Geef je bloot!
De Chicks gaan in hun podcasts in gesprek met een aantal gasten die zich letterlijk het hemd van het lijf laten vragen. En ook de Chicks zelf geven zich – laag voor laag – steeds meer bloot, om zo steeds dichter bij zichzelf en de kern van het gesprek te komen. Speciale gasten zijn onder meer de tachtigjarige muze Joyce Kaesberry, Miss Nederland genomineerde Rosalie Spee en moeder en dochter Lya Pijpers en Natasja Morales.

Het publiek mag de kleren aanhouden, maar ontkomt niet aan een stevige ondervraging. Wat betekent ouder worden voor jou? Wanneer ben je eigenlijk oud? En wanneer ben je jong? Wat zou je tegen je jongere ik willen zeggen? Hoe belangrijk is mode voor jou, en wat wil jij uitdrukken met de kleding die je aanhebt? En verstop je iets van jezelf door bepaalde kleding te dragen? Be prepared!

Wat: Chicks And The City Behind the Sheets
Wanneer: zaterdag 12 juni van 12.00 – 17.00 uur

Deelname is gratis op vertoon van een geldig Kunsthal toegangsbewijs

Boek nu je tijdslot op www.kunsthal.nl/tickets (of stem af op de livestream )

Over Chicks and the City
In 2004 bedacht mediamaker Natasja Morales het concept Chicks and the City (CATC): meidenradio als participatieproject in Rotterdam. Nu, 17 jaar later, is CATC een breed mediaplatform. Op verschillende manieren en in diverse media – live en online – worden items gemaakt, content gerealiseerd en activiteiten georganiseerd. Vóór en dóór meiden en iedereen die geïnteresseerd is in deze belevingswereld. De meiden van CATC werken aan talkshows, podcasts, social media, YouTube  & TV series, livestreams, mediaworkshops en educatieve events.

CATC is een talentontwikkelingstraject waarbij meiden in de leeftijd 15-25 jaar uit de haarvaten van de stad al doende leren. Deze Kunsthal LIVE Take Over is samengesteld en wordt georganiseerd door de chicks van CATC, begeleid door kunstenaar Roxette Capriles. 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *