‘Liefde zonder labels’

‘Liefde zonder labels’

De dag van de liefde ligt alweer even achter ons, maar dit filmpje, dat deze weet online ging, doet onze harten smelten. Op 14 februari, Valentijnsdag, werden koppels en gezinnen achter een soort röntgenapparaat gezet. Ze zoenen of dansen en lopen daarna achter het scherm vandaan.

De reactie uit het publiek is fenomenaal.

Share This

About the author

Sharina

Ik studeer journalistiek in Tilburg en voor mijn opleiding ben ik ook daar gaan wonen. Dat is alweer 2,5 jaar geleden. Uiteindelijk wil ik de radio kant op en bij Chicks and the City krijg ik de kans om mij te ontwikkelen, brutaal te zijn en het is natuurlijk ontzettend gezellig! Mijn andere grote passie is haken en ook dat doe ik met hart en ziel.

View all articles by Sharina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *