Meet onze RadioChick Suzanne de Charon

Meet onze RadioChick Suzanne de Charon

Chicks and the City bestaat uit een groep leuke meiden. Iedereen heeft weer zijn eigen achtergrond, interesses en dromen. Wij zijn zo vrij geweest om aan iedere chick wat vragen te stellen, die wij wekelijks zullen delen. Deze week praten wij met onze Radiochick Suzanne de Charon. 

Wie ben je? 12182317_1007002842695063_472188872_n

Ik ben Suzanne de Charon de Saint Germain, 24 jaar en studeer Media en Entertainment Management aan Hogeschool Inholland.

Wat zijn je dromen?

Mijn toekomstdromen zijn: een eigen televisieprogramma/televisieserie maken. Mijn grote voorbeeld is Linda de Mol.

Waar word je blij van?

 

Ik word blij van lieve mensen om mij heen en van praten.

Wat vind je zo leuk aan Radio maken?

Radio maken bij Chicks is heel leuk om te doen omdat je over bijzondere onderwerpen praat, zowel informatief als interessant. Er hangt gewoon een ontzettende leuke sfeer tijdens de show en ik ga er met veel plezier naartoe!

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *