MEET ONZE RADIOCHICK AHLAM

MEET ONZE RADIOCHICK AHLAM

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt door meiden. In de show wordt alles wat meiden aangaat besproken. De groep bestaat uit een diverse groep meiden, en iedere week zijn er twee chicks die de show (mee-)presenteren. Deze week stellen we je voor aan onze Radiochick Ahlam! 

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Ahlam Hamdaoui en ik ben 15 jaar oud. Ik zit in mijn examenjaar van de mavo op het Wolfert College.

Wat zijn je dromen?
Mijn droom is om nu mijn diploma te halen en naar het mbo te gaan. Vervolgens wil ik naar het hbo gaan. En uiteindelijk wil ik naar de universiteit. Ik wil namelijk dokter worden.

Wat is jouw favoriete quote?
Chase your dreams”.

Waar word je blij van?
Ik word erg blij als mensen om mij heen ook blij zijn. Het doet me goed om anderen blij te zien. Ik word er ook erg blij van als ik zie dat mensen elkaar helpen en steunen.

Wat is jouw all-time favoriete muzieknummer? En waarom?
Ik heb heel veel lievelingsliedjes, maar als ik er één moet kiezen dan is het: “most girls”, van Hailee Steinfeld. Omdat ze in het liedje vertelt dat wij meisjes er alles aan doen om er wat van te maken. En daar herken ik mezelf ook in. Ze zegt ook dat wij meisjes sterk, slim en mooi zijn. En dat klopt ook!

Wat vind je zo leuk aan radio maken?
Ik vind radio maken heel leuk, omdat ik het leuk vind om te presenteren. Het samenwerken naar een show toe is ook heel leuk. Je overlegt samen met elkaar. En je maakt er met z’n allen iets moois van!

Luister elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur naar Chicks and the City op RTV Rijnmond, 93.4 fm!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *