MEET ONZE RADIOCHICK AMBER

MEET ONZE RADIOCHICK AMBER

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt door meiden. In de show wordt alles wat meiden aangaat besproken. De groep bestaat uit een diverse groep meiden en iedere week zijn er twee chicks die de show (mee-) presenteren. Deze week stellen we je voor aan onze Radiochick Amber!

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Amber, 20 jaar, afgestudeerd Redactioneel Medewerker en eerstejaars student AD Crossmediale Communicatie.

Hoe ben je bij Chicks and the City gekomen?
Mijn eerste kennismaking met Chicks and the City was tijdens één van hun workshops. Nu, een paar jaar later, ben ik voor een snuffelstage weer bij Chicks terecht gekomen. Old love never dies!

Wat vind je het leukste aan Chicks and the City?
De vrijheid die je krijgt om onwijs toffe dingen te creëren. Bij Chicks and the City is iedereen gelijk!

Wat zou je bij Chicks and the City willen leren?
Voor mijn opleiding zou ik graag meer willen weten en leren over de communicatie bij Chicks!

Wat zou je nog willen leren op persoonlijk vlak?
Dat ik meer voor mijn eigen mening leer leven en niet voor die van anderen. Wat anderen van mij en mijn acties denken houdt mij heel erg tegen in dingen die ik graag zou willen doen. Ik hoop dat ik op een moment kan zeggen dat scheve gezichten mij niks meer doen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Yoga is wat ik het liefste doe. Ik ben helemaal niet sportief, maar op mijn matje voel ik me onwijs prettig. Zo kan ik even in mezelf keren en kom ik tot rust.

Door wie raak jij geïnspireerd?
Er zijn zoveel mensen die mij op zoveel verschillende vlakken inspireren dat ik geen namen kan noemen. Een algemene omschrijving: mensen die geen obstakels zien, die geen anderen nodig hebben om te komen waar ze willen komen, die niet bang zijn om het roer helemaal om te gooien. Mensen met durf en die zich niets aantrekken van de kritiek van anderen.

Wat is jouw levensmotto?
Ik heb niet echt een motto, maar sinds het overlijden van mijn opa vorig jaar, ben ik me er heel erg van bewust dat het leven zo voorbij kan zijn. Daarom geniet ik van alle kleine dingen, mijn persoonlijke overwinningen en ben ik gemotiveerd om alles te doen wat ik wil doen en wil bereiken in het leven.

Luister elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur naar Chicks and the City op RTV Rijnmond, 93.4 fm! 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *