Meet onze RadioChick Amel

Meet onze RadioChick Amel

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt door meiden, waarin alles wat meiden aangaat besproken wordt. De groep bestaat uit een diverse groep meiden,  waarvan er iedere week twee chicks de show (mee-)presenteren. Deze week stellen we je voor aan onze Radiochick Amel! 

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Amel en ik ben 14 jaar oud. Ik doe de opleiding Detailhandel. Op dit moment loop ik ook stage bij Chicks and the city. Na school help ik mijn zusjes vaak met huiswerk.

Wat zijn je dromen?
Dat mijn gezin gelukkig is. Ook wil ik later iets met radio gaan doen.

 Wat is jouw favoriete quote? Waarom inspireert deze quote jou?
“Hakuna matata”, ofwel ‘geen zorgen’. Je moet je niet te veel opwinden over allerlei zaken. Het komt allemaal goed.Hakuna matata

Waar wordt je blij van?
Ik word blij van een zonnige dag! Ook vind ik het fijn als er een gezellige sfeer is in huis of op school/ stage.

Wat is jouw all-time favoriete muzieknummer? En waarom?
‘Remember the time’ van Michael Jackson. Het doet mij terugdenken aan vroeger en brengt oude en leuke herinneringen weer naar boven. “Denk terug aan de tijd, want toen was het leuker”.

Wat vind je zo leuk aan radio maken?
Dat iedereen geïnteresseerd is om te luisteren en meer wil weten over de onderwerpen.

Luister elke week van 19.00 tot 20.00 uur naar Chicks and the City op RTV Rijnmond, 93.4fm. 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *