Meet onze radiochick Angel

Meet onze radiochick Angel

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt door meiden, waarin alles wat meiden aangaat besproken wordt. De groep bestaat uit een diverse groep meiden,  waarvan er iedere week twee chicks de show (mee-)presenteren. Deze week stellen we je voor aan onze Radiochick Angel! 

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Angel en ik ben 15 jaar oud. Ik zit op het LMC Slinge en volg vakken in de economische richting. Op dit moment zit ik in de 3e klas. Mijn hobby’s zijn onder andere voetbal, dansen en zingen.

Wat zijn je dromen?
Mijn droom is dat ik samen met mijn familie voor altijd gelukkig en gezond ben en blijf.

Wat is jouw favoriete quote? Waarom inspireert deze quote jou?
“Een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes”. Mensen kunnen je zoveel dingen beloven, maar lang niet iedereen komt zijn beloftes helaas ook na. En als je je erop hebt verheugd, dan kun je teleurgesteld raken.

Waar word je blij van?
Ik word blij van een gezellige, zonnige dag en als ik mijn zusje weer zie. En als ik uit ben van school.

Wat is jouw all-time favoriete muzieknummer? En waarom?
‘Wie ben ik’ van Nino, omdat ik het een heel mooi nummer vind. Het nummer vertelt ook de waarheid.

Wat vind je zo leuk aan radio maken?
Ik vind de sfeer in de studio leuk en gezellig. Het is ook leuk dat veel mensen geïnteresseerd zijn in de onderwerpen en naar ons luisteren.

Luister elke week van 19.00 tot 20.00 uur naar Chicks and the City op RTV Rijnmond, 93.4fm. 

 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *