Meet onze radiochick Anne

Meet onze radiochick Anne

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt voor en door meiden waarin alles wat meiden aangaat besproken wordt. De groep bestaat uit zo’n 25 chicks waarvan er iedere week twee chicks de show (mee-)presenteren. Deze week stellen wij onze chick Anne aan je voor!

anne

Wie ben je en wat doe je?
Hola, ik ben Anne en 26 jaar. Opgegroeid  in noord Nederland maar onderhand compleet geïntegreerd in de aller mooiste stad van Nederland: Rotterdam. Ik ben stads (woon in hartje Rotterdam), hou van shoppen/fashion, leuke uitjes met vriendinnen, lekker uiteten en ik ben de gelukkigste moeder ter wereld.

Hoe ben je bij Chicks and the City gekomen?
Ik ben bij Chicks and the City destijds terecht gekomen door mijn Hogeschool. Meteen was er een klik zowel met de radioshow als met Natasja en ook met de andere chicks.

Wat vind het leukst aan Chicks and the City en wat heeft het jou gebracht?
CATC geeft je veel ruimte om je creativiteit erop los te laten. Ik heb veel affiniteit met muziek en radio maken. Zo was ik actief bij radio FunX als radioproducer. Bij Chicks and the City leer je niet alleen om een tof radioprogramma te maken maar ook op een verantwoordelijke, zelfstandige manier-  en in groepsverband te producen en presenteren.

Wat is je levensmotto?

Mijn motto: “een dag zonder muziek is een dag niet geleefd.”

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *