MEET ONZE RADIOCHICK CATHY

MEET ONZE RADIOCHICK CATHY

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt door meiden. In de show wordt alles wat meiden aangaat besproken. De groep bestaat uit een diverse groep meiden, en iedere week zijn er twee chicks die de show (mee-)presenteren. Deze week stellen we je voor aan onze Radiochick Cathy! 

Wie ben je en wat doe je?
 Ik ben Cathy, ik ben 16 jaar en kom uit Hoogvliet. Ik zit op het Scheepvaart en Transport College in Rotterdam.

Wat zijn je dromen?
Mijn droom is om heel de wereld over te reizen. Ik wil graag nieuwe culturen ontdekken en beleven.

Wat is jouw favoriete quote? Waarom inspireert deze quote jou?
Never give up you can do it”. Deze quote betekent veel voor mij, omdat er in het verleden vaak tegen mij is gezegd dat bepaalde dingen niet kunnen en dat ik ze beter kan opgeven.
Maar ik kan het wel en als ik mijn doelen wil bereiken dan moet ik juist niet opgeven.

Waar word je blij van?
Waar word ik echt blij van? Als ik mag reizen en niet weet wat er gaat gebeuren! Ik houd van de spanning en het onverwachte.

Wat is jouw all-time favoriete muzieknummer? En waarom?
Ik houd eigenlijk wel van alle soorten muziek. Met uitzondering van rock muziek. Daar houd ik niet van. Ik pas mijn muziek vaak aan mijn emotie aan. Ben ik blij dan luister ik bijvoorbeeld meer naar dans muziek, ben ik wat somberder dan luister ik juist meer naar klassiek.

Wat vind je zo leuk aan radio maken?
Wat ik leuk vind aan radio maken is dat je het lekker persoonlijk mag maken. Je kunt jezelf zijn!
Op tv kunnen mensen je ook zien en zullen zij ook vaker een oordeel over je hebben.
En dat is op de radio wat moeilijker, omdat ze je dan alleen kunnen horen.

Luister elke week van 19.00 tot 20.00 uur naar Chicks and the City op RTV Rijnmond, 93.4 fm!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *