Meet onze radiochick Cheyenne

Meet onze radiochick Cheyenne

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt door meiden, waarin alles wat meiden aangaat besproken wordt. De groep bestaat uit een diverse groep meiden,  waarvan er iedere week twee chicks de show (mee-)presenteren. Deze week stellen we je voor aan onze radiochick Cheyenne!

Wie ben je en wat doe je?
Hoi! Mijn naam is Cheyenne, ik ben 18 jaar en ik volg de opleiding Media redactiemedewerker op het Grafisch Lyceum in Rotterdam, waar ik trouwens ook vandaan kom. Naast mijn studie en Chicks and the City werk ik in de garderobe van een wijnbar. Sinds kort sta ik ook in foodtrucks.

Hoe ben je bij Chicks and the City gekomen?
Eigenlijk via de workshop van SKVR dichtbij. Tijdens deze workshop kwam ik erachter dat radio maken heel leuk is. Na de workshop ben ik blijven hangen en maak ik nu deel uit van deze gezellige groep chicks!

Wat vind je het leukste aan Chicks and the City?
Chicks and the City is van alle markten thuis, met in elke uitzending een compleet ander onderwerp. Een onderwerp voor jongens, meisjes, jong en oud. Wat het ook zo leuk maakt, is dat elke chick een verschillend stukje uit de puzzel is, maar we samen wel een mooi plaatje vormen.

Wat zou je bij Chicks and the City willen leren?
Ik zou graag beter leren presenteren en mijn interview skills leren verbeteren. Zodat het allemaal net iets soepeler gaat en het nog leuker wordt om naar de show te luisteren.

Wat zou je graag willen leren op persoonlijk vlak?
Minder onzeker zijn; dit houdt mij namelijk vaak tegen om de dingen te doen die ik stiekem heel graag zou willen doen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik het liefst met familie en vrienden om hard met elkaar te lachen. Maar mezelf eens lekker terugtrekken in mijn kamer en zingen vind ik ook helemaal geen ramp!

Door wie raak jij geïnspireerd?
Mama. Hoe cliché het ook klinkt, maar toch is er geen twijfel over mogelijk.
Ze is een super sterke vrouw en ze zal er altijd voor me zijn en dat waardeer ik enorm. Mijn Super Chick!

Wat is jouw levensmotto?
“Collect moments, not things”.

Luister elke week van 19.00 tot 20.00 uur naar Chicks and the City op RTV Rijnmond, 93.4fm. 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *