Meet onze Radiochick Cyrelle Rutten

Meet onze Radiochick Cyrelle Rutten

Chicks and the City bestaat uit een groep leuke meiden. Iedereen heeft weer zijn eigen achtergrond, interesses en dromen. Wij zijn zo vrij geweest om aan iedere chick wat vragen te stellen, die wij wekelijks zullen delen. Deze week praten wij met onze Radiochick Cyrelle Rutten. 

Wie ben jij?

Ik ben Cyrelle, 22 jaar en studeer crossmediale communicatie op de hogeschool Rotterdam. Daarnaast werk ik in de horeca.

Wat zijn je dromen?

Altijd een moeilijke vraag! Ik wil graag in de media wereld werken en dan het liefst achter de schermen van tv-programma’s. Ik vind het ook leuk om stukken te schrijven, dus daar wat mee doen lijkt me ook super! En verder heb ik nog een paar mooie reizen naar oa Zuid-Afrika en Azië op mijn verlanglijst staan!

Waar word je blij van?

Chocola, Netflix & m’n vrienden en familie. En cocktails maken me ook best gelukkig!

Wat vind je zo leuk aan radio maken?

Ik vind het leuk om met meiden van dezelfde leeftijd een leuk uurtje te maken. Met onderwerpen waar je soms zelf ook zoveel van kunt leren. Helaas ben ik nu druk met m’n studie waardoor ik wat minder aanwezig ben, maar daar gaat verandering in komen!

Luister elke woensdag van 19.00 tot 20.00 naar Chicks and the City op 93.4fm of www.rijnmond.nl. De radiochicks rouleren wekelijks, waardoor de show voor en door meiden altijd verrassend blijft.

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *