Meet onze radiochick Eline

Meet onze radiochick Eline

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt door meiden waarin alles wat meiden aangaat besproken wordt. De groep bestaat uit zo’n 25 chicks waarvan er iedere week twee chicks de show (mee-)presenteren. Deze week stellen wij onze chick Eline aan je voor!

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Eline, ik ben 21 jaar en studeer op dit moment Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool Rotterdam. Ik zit nu in mijn 2e jaar en ben dus nog wel even met mijn studie bezig. Verder werk ik via een uitzendbureau bij de Bijenkorf.

 

Hoe ben je bij Chicks And The City gekomen?

Via een project op school. Daarmee werkte we samen met CATC. Ik heb toen zelf een uitzending in elkaar mogen zetten en mogen presenteren. Ik vond dit zo leuk dat ik mij heb aangemeld als vrijwilliger.

 

Wat vind je het leukste aan Chicks And The City?

Het leukste vind ik dat ik tijdens iedere uitzending weer nieuwe mensen ontmoet die zich bezig houden met verschillende maatschappelijke onderwerpen. Deze mensen kunnen hier meestal uitgebreid en gepassioneerd over vertellen en dat vind ik super interessant.

 

Wat zou je bij Chicks And The City willen leren?

Ik wil graag veel leren over de maatschappelijke onderwerpen die worden besproken. Dit is namelijk ook iets wat ik tijdens mijn studie kan gebruiken. Bij Chicks And The City kan ik hier de kans voor krijgen omdat er iedere week wel weer iets nieuws besproken wordt.

 

Wat zou je nog willen leren op persoonlijk vlak?

Zelf ben ik een open boek en kan makkelijk over onderwerpen praten waar anderen zich ongemakkelijk bij voelen. Ik zou graag willen leren hoe ik deze kwaliteit kan inzetten om taboes bij andere mensen bespreekbaar te maken.

 

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik het liefst met anderen. Ik hou ervan veel mensen om mij heen te hebben en met deze mensen te genieten en lol te maken. Ik ga dan ook graag in het weekend op stap, shoppen of lekker uit eten.

 

Door wie raak jij geïnspireerd?

Door mijn broertje. Hij heeft Autisme en het is daardoor voor hem moeilijker een zelfstandig leventje op te bouwen en een plaatsje te vinden in de maatschappij. Toch besluit hij te knokken voor wat hij wil bereiken en zijn dromen na te jagen. Daar heb ik heel veel bewondering voor.

 

Wat is jouw levensmotto?

Geniet van de kleine dingen, die ga je als eerste missen wanneer ze er niet meer zijn.

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *