Meet onze radiochick Franklina

Meet onze radiochick Franklina

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt door meiden waarin alles wat meiden aangaat besproken wordt. De groep bestaat uit zo’n 25 chicks waarvan er iedere week twee chicks de show (mee-)presenteren. Deze week stellen wij onze chick Franklina aan je voor!

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Franklina Konu en ik ben 19 jaar oud. Naast het radio maken bij Chicks and the city houd ik me bezig met verschillende evenementen. Zo ben ik hier en daar vrijwilliger op verschillende events. Ook organiseer ik mijn eigen evenementen en ben sinds kort begonnen met het hosten op evenementen. Het zal je dan ook waarschijnlijk niet verbazen dat ik ben afgestudeerd aan het Albeda College voor de opleiding International Event Management! Naast de events en het radio maken is het samen zijn met vrienden en familie een favoriete bezigheid van mij.

Hoe ben je bij chicks and the city gekomen?
Via mijn oude school Coördinator. Ik was op zoek naar een stage en hij vroeg of ik het leuk vond om vast bij een radio station te willen werken en dat wilde ik wel.

Wat vind je het leukst aan werken bij chicks and the city?
Het leukste vind ik dat er steeds weer verschillende gasten. Dit zorgt ervoor dat de shows steeds weer een nieuwe ervaring is.

Wat heeft CATC jou gebracht?
Door CATC heb  ik veel geleerd over de radio en heb ik persoonlijk een groei gemaakt doordat ik veel verantwoordelijkheid kreeg.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Afspreken met vriendinnen en gekke filmpjes opnemen en veel eten.

Door wie of wat raak jij geïnspireerd?
Dat is een hele lijst, onder andere: Steve Harvey, Oprah Winfrey, Taraji P. Henson, Shonda Rhymes en
Lisa Nichols. Verder eigenlijk iedereen die zijn dromen najaagt en niet bang is om risico’s te nemen.

Foto 24-06-15 19 50 08

Wat is jouw levensmotto?
If the plan doesn’t work change the plan never the goal.

 

Franklina is de vaste regie chick van Chicks And The City en voert wekelijks de regie.

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *