Meet onze radiochick Larissa

Meet onze radiochick Larissa

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt voor en door meiden waarin alles wat meiden aangaat besproken wordt. De groep bestaat uit zo’n 25 chicks waarvan er iedere week twee chicks de show (mee-)presenteren. Deze week stellen wij onze nieuwe Chick Larissa voor!

Wie ben je en wat doe je? 

Ik ben Larissa Oron, ik ben 20 jaar en ben een echte Rotterdammer! Thuis volg ik twee cursussen/opleidingen, namelijk de opleiding voor thuiskapper en nagelstyliste.  Daarnaast ben ik ook moeder van een mooie dochter.

Hoe ben je bij Chicks and the City gekomen? 

Ik ben bij Chicks and the City gekomen door Petra en Gerdien (zij geven trainingen aan jonge moeders in Rotterdam) omdat ze connecties hebben in de media scène.

Wat vind het leukst aan Chicks and the City en wat heeft het jou gebracht? 

Het leukste is dat je altijd iets leert en dat ik nieuwe chicks leer kennen. Ik heb geleerd hoe je mensen kunt benaderen en hoe je goede vragen kunt stellen. Ook heb ik geleerd hoe een radioprogramma achter de schermen wordt gemaakt. Dit vind ik echt heel tof!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd? 

Het liefst ga ik dan lekker koken of boksen zodat ik mijn hoofd leeg kan maken. Ook ga ik graag naar buiten met mijn dochter om lange wandelingen te maken.

Wat zou je nog willen leren? 

Persoonlijk wil ik nog gaan studeren voor pedagogisch medewerker omdat ik graag met “probleem” jongeren wil werken. En bij Chicks and the City wil ik leren professioneler te zijn met interviews en wil ik leren reportages te maken en niet te vergeten zelf een show presenteren!

Door wie of wat raak je geïnspireerd?

Door mijn moeder en mijn dochter, mijn moeder omdat ze zo sterk is en in mijn ogen super succesvol.
En mijn dochter omdat ik het beste voor haar wil en ik graag haar rolmodel wil zijn.

Wat is je levensmotto?

Enjoy every little thing in life !

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *