Meet onze Radiochick Linda van Hoorn

Meet onze Radiochick Linda van Hoorn

Chicks and the City bestaat uit een groep leuke meiden. Iedereen heeft weer zijn eigen achtergrond, interesses en dromen. Wij zijn zo vrij geweest om aan iedere chick wat vragen te stellen, die wij wekelijks zullen delen. Deze week praten wij met onze Radiochick Linda van Hoorn. 

Wie ben jij?

Mijn naam is Linda van Hoorn. Ik ben 24 jaar en afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, waar ik de internationale master Media, Culture and Society succesvol heb afgerond. Momenteel werk ik als redacteur, producer en verslaggever bij diverse mediabedrijven.

Wat zijn je dromen?

In de toekomst zou ik graag, naast een succesvolle mediacarrière, een wereldreis willen maken. Het lijkt mij fantastisch om continenten als Afrika, Amerika, Nieuw-Zeeland en Azië te bezoeken, vanwege de verschillende culturen en prachtige natuur. Een andere droom die wellicht volgend jaar al uit gaat komen, is het behalen van de halve marathon. De afgelopen paar maanden ben ik volop aan het trainen!

Waar word je blij van?

Je kunt mij ’s nachts wakker maken voor een lekkere Cinnamon Roll van Cinnabon of sushi. Daarnaast word ik erg blij van zingen, dansen en muziek luisteren.

Wat vind je zo leuk aan radio maken?

Hetgeen dat mij het meest aanspreekt aan radio maken is het bedenken van originele, interessante en relevante thema’s en het uitnodigen van inspirerende gasten die hun bijzondere verhalen kunnen vertellen. Radio is een helder medium waarbij mensen echt hun boodschap en mening kunnen laten horen. Dat maakt het produceren van een radio show zo een geweldige ervaring!

Luister elke week van 19.00 tot 20.00 uur naar Chicks and the City op RTV Rijnmond, 93.4fm. 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *