Meet onze Radiochick Lorainne

Meet onze Radiochick Lorainne

Chicks And The City wordt gemaakt door Natasja Morales én een grote groep jonge meiden in de leeftijd 15-25 jaar. Deze groep bestaat inmiddels uit zo’n 25 chicks. Een maand geleden sloot Lorainne Berggraaf zich aan bij Chicks And The City, we stellen haar graag aan je voor.

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Lorainne Berggraaf. Ik kom uit Rotterdam en ben student SPH, singer en songwriter. Sinds kort ben ik werkzaam bij Chicks And The City en draai ik mee in het radio maken. Tevens pitch ik voor workshops op verschillende scholen in samenwerking met SKVR en RTV Rijnmond.

Hoe ben je bij Chicks And The City gekomen?
Ik ben bij Chicks And The City gekomen door mijn vriendin en tevens collega Michantely. De eerste keer dat ik bij de Chicks was mocht ik de live stream gaande houden door de show live te filmen. Dit doen we door middel van Meerkat.

Wat vind je het leukste aan Chicks And The City?
Chicks And The City is heel all-round door de verschillende onderwerpen die aan bod komen tijdens de shows. Alle dames die hier radio maken hebben een pittige en uitgesproken mening en die mag gehoord worden! Je wordt in alle stappen begeleid en geschoold van het interviewen, vloggen, presenteren tot aan radiotechnieken en film maken. Werken en leren wordt gecombineerd met passie en plezier binnen ons team.

Wat zou je bij Chicks And The City willen leren?
Ik zou graag mijn radiotechnieken willen aanscherpen en nog beter willen presenteren. Zodat we steeds een spetterende show kunnen neerzetten!

Wat zou je nog willen leren op persoonlijk vlak?
Minder kritisch zijn op mezelf en nog meer mijn passie en liefde voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling overbrengen op onze generatie en de jongere generatie.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met zingen, optreden en songs schrijven. Mijn muziek is mijn passie en een deel van mij. Ik vind het heerlijk om te jammen en in de studio bezig te zijn met muziek. De muziek projecten waar ik mij mee bezig houd zijn vooral evenementen of kleine feesten waar ik mag optreden met live band of dj.

Door wie raak jij geïnspireerd?
Ik raak geïnspireerd door mensen die met hun hart en ziel hun creativiteit tonen. Mijn grootste inspiratie is mijn moeder, omdat ze zo een sterke vrouw is en mij heeft geleerd alles wat ik doe met passie en liefde te doen.

Wat is jouw levensmotto?
Chase your dreams and make them come true….

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *