Meet onze radiochick Nanda van Heteren

Meet onze radiochick Nanda van Heteren

Chicks and the City bestaat uit een groep leuke meiden. Iedereen heeft weer zijn eigen achtergrond, interesses en dromen. Wij zijn zo vrij geweest om aan iedere chick wat vragen te stellen, die wij wekelijks zullen delen. Deze week praten wij met onze Radiochick Nanda van Heteren. 

Wie ben je?

Mijn naam is Nanda van Heteren en mijn grote passie is radio maken. Meer dan 10 jaar geleden ben ik begonnen bij de lokale omroep en in die tussentijd heb ik ontzettend veel geleerd van de verschillende facetten van radio maken. In februari 2014 zag ik op de website van Chicks And The City dat er nieuwe meiden werden gezocht. Binnen een dag na mijn e-mail kreeg ik bericht terug dat ik mocht meedraaien en sindsdien is radio maken nog leuker geworden.

Wat zijn je dromen?

Gezond en gelukkig blijven (dat hoop ik voor iedereen) en het gezellig hebben met de mensen om me heen.

Waar word je blij van?

Ik word blij van goede muziek, concerten en festivals. Op dit moment gaat de radio harder wanneer ik Ghost Town van Adam Lambert, Last Frequencies met Reality en R. City met Locked Away hoor. Een concert van Beyoncé lijkt me fantastisch om mee te maken, zij maakt er echt een show heb ik gezien. Hopelijk komt ze snel weer eens in de buurt haha :)!

Wat vind je zo leuk aan radio maken?

Radio vind ik een heel bijzonder medium. Het is in mijn ogen fantastisch om alleen met je stem de luisteraar te boeien. Chicks And The City is een erg leuk programma. De meiden met wie ik samenwerk zijn gezellig, de gasten zijn inspirerend en mijn steentje bijdragen aan het maken van een goed radio programma vind ik heel gaaf om te doen.

Wil je Nanda live horen luister woensdag van 19.00 tot 20.00 naar Chicks and The City op 93.4fm, Radio Rijnmond.

Share This

About the author

CATC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *