Meet onze RadioChick Nathalie

Meet onze RadioChick Nathalie

Chicks And The City wordt gemaakt door Natasja Morales én een grote groep jonge meiden in de leeftijd 15-25 jaar. Deze groep bestaat inmiddels uit zo’n 25 chicks. Nog maar enkele weken geleden kwam Nathalie eens kijken bij Chicks And The City, en woensdag presenteert ze haar eerste show!

Wie ben je en wat doe je?
Hallo Chicks of niet-chicks, mijn naam is Nathalie van Suijlekom, geboren en getogen in Rotterdam. Ik ben journalist in opleiding, werkzaam bij de lokale omroep, cabaretière en serveerster in de horeca.

Hoe ben je bij Chicks And The City gekomen?
Via Nanda (ook een CatC-chick) mocht ik een keertje de uitzending meedraaien. Toen ik de Ipad test had doorstaan (mijn taak was om te filmen tijdens de uitzending) mocht ik toetreden tot de groep!

Wat vind je het leukste aan Chicks And The City?
Chicks and the City is absoluut geen programma dat nagellak-onderwerpen behandelt. Het zijn ook de hete hangijzers in de maatschappij, onderwerpen voor alle leeftijden, die aan bod komen. Tegelijkertijd is er ruimte voor diverse, luchtige, culturele items die de revue passeren. Dit alles wordt door een energiek en gepassioneerd team op de radio gebracht.

Wat zou je bij Chicks And The City willen leren?
Ik wil mijn interview en verslaggeving skills verbreden, maar vooral zoveel mogelijk radio maken!

Wat zou je nog willen leren op persoonlijk vlak?
Meer geloven in mezelf, wat sneller tevreden zijn met resultaten en zelf ook eens mijn vrienden bellen/appen!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik het liefst, na radio, met theater bezig. En dan vooral het maken van cabaret. Ik ben samen met mijn beste vriend een cabaretduo (Jong & Verbitterd) We treden regelmatig op in theaters, clubs en evenementen. Afgelopen januari hadden wij onze eerste avondvullende onemanwomanshow Gelukkig nieuw Jari.

Door wie raak jij geïnspireerd?
Dat zijn een aantal mensen: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Lenette van Dongen, Ghislaine Plag, mijn zus, Jari Esbeukman, Richard Groenendijk, Paul de Leeuw, Janis Joplin en mijn all time favoriet André van Duin. Al deze mensen inspireren mij op zowel persoonlijk als creatief gebied.

Wat is jouw levensmotto?
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *