Meet onze Radiochick Suzanne Bruseker

Meet onze Radiochick Suzanne Bruseker

Chicks and the City bestaat uit een groep leuke meiden. Iedereen heeft weer zijn eigen achtergrond, interesses en dromen. Wij zijn zo vrij geweest om aan iedere chick wat vragen te stellen, die wij wekelijks zullen delen. Deze week praten wij met onze Radiochick Suzanne Bruseker. 

Vertel iets over jezelf?

Mijn naam is Suzanne Bruseker, een 24-jarige Rotterdamse met een passie voor social media en Radio. Ik werk dan ook bij een social media bureau in Rotterdam. Waar medewerkers normaal gesproken niet op Facebook mogen onder werktijd, ben ik heel de dag met Facebook in de weer! 😀

Wat zijn je dromen?

Ik droom ervan om in mijn werk altijd te kunnen doen wat ik écht leuk vind. Op sportief vlak droom ik ervan nog eens de halve marathon te rennen (als mijn knieblessure over is). Verder zal ik altijd blijven dromen over het maken van verre reizen, nieuwe mensen te blijven ontmoeten en nieuwe dingen te ontdekken.

Waar word je blij van?

Ik word blij van lieve mensen om mij heen, sporten zowel hardlopen als boksen (chickpower!!), mooie zonsopgangen en het liefst aan de andere kant van de wereld zijn. Ook word ik heel blij van Milka Oreo ;D

Wat vind je zo leuk aan radio maken?

Ik vind radio maken bij de chicks ontzettend leuk omdat we een hele gezellige groep meiden hebben die iedere week een mooie show willen neerzetten. Ook geniet ik van de inspirerende gasten die bij ons op bezoek komen.

Wil je Suzanne live horen luister woensdag van 19u tot 20u  naar Chicks and The City op 93.4fm, Radio Rijnmond.

Foto: Edgar Wetzel voor Daniel den Hoed Stichting

Share This

About the author

CATC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *