Meet onze Radiochick Vivianne Veenstra

Meet onze Radiochick Vivianne Veenstra

Chicks and the City bestaat uit een groep leuke meiden. Iedereen heeft weer zijn eigen achtergrond, interesses en dromen. Wij zijn zo vrij geweest om aan iedere chick wat vragen te stellen, die wij wekelijks zullen delen. Deze week praten wij met onze Radiochick Vivianne Veenstra

Wie ben je?

Ik ben Vivianne Veenstra en zit nu voor het tweede Seizoen bij de chicks. Volgende week word ik 20 en ben ik denk ik één van de jongste in het team. Radio maken sluit goed aan bij de opleiding media en entertainment die ik op dit moment volg.

DSC06440 copyWat zijn je dromen?

Ik denk dat ik best een hoop dromen heb. Ik hoop over een paar jaar om iets voor mezelf te beginnen, of bij een leuk bedrijf te werken. Ik zou ook heel graag willen reizen naar mooie landen en er misschien ook een tijdje werken.

Waar word je blij van?

Ik vind het leuk om tijd bij mijn paard door te brengen en om leuke dingen met vrienden te doen.

Wat vind je zo leuk aan radio maken?

Lekker kletsen met erg leuke gasten zonder dat je er erg in hebt dat er mensen luisteren. En als je dan terug hoort dat het leuk was, geeft het een goed gevoel. Het leuke is ook dat er meer bij komt kijken dan alleen presenteren.

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *