Meet onze Radiochick Dewi

Meet onze Radiochick Dewi

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt door meiden, waarin alles wat meiden aangaat besproken wordt. De groep bestaat uit een diverse groep meiden,  waarvan er iedere week twee chicks de show (mee-)presenteren. Deze week stellen we je voor aan onze radiochick Dewi! 

Wie ben je en wat doe je?
Hai, ik ben Dewi. Ik ben 20 jaar en woon helaas niet in Rotterdam, maar in het oude Dordrecht. Mijn kenniskring zou mij omschrijven als een kattenvrouwtje in opleiding met een te groot hart. Ik kan kattig (ha-ha) uit de hoek komen, maar ik kan ook heel lief zijn hoor, echt waar! Maar zolang het zijn van een kattenvrouwtje nog geen echt vak is, houd ik het bij de opleiding Redactioneel Medewerker aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Hoe ben je bij Chicks and the City gekomen?
Vorig jaar kreeg ik op school uitleg over wat Chicks and the City was, toen besloot ik, na veel twijfel, toch om er niet aan mee te doen. Hier heb ik achteraf enorm veel spijt van gekregen, en daarom heb ik me alsnog voor dit super toffe radioprogramma aangemeld!

Wat zou je bij Chicks and the City willen leren?
Ik wil later graag de mediawereld in en daarom hoop ik hier zoveel mogelijk ervaring op te doen. Graag wil ik met de andere chicks, meiden een stem geven. Omdat ik dol ben op presenteren, zowel voor radio als tv, hoop ik dit op deze manier te bereiken.

Wat is jouw all-time favoriete muzieknummer? En waarom?
Een favoriet nummer heb ik eigenlijk niet, het is maar net hoe ik me voel en daarop baseer ik, wat ik op dat moment graag wil horen!

Wat is jouw levensmotto?
Wat ik alle chicks nog wel zou willen meegeven is vecht voor dat waar je hart ligt. Dit klinkt heel cliché, maar niks komt vanzelf aanwaaien. Als je iets echt wil, kun je alles bereiken, als je je er maar voor inzet. Begin klein, maar droom groot!

Luister elke week van 19.00 tot 20.00 uur naar Chicks and the City op RTV Rijnmond, 93.4fm. 

 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *