MEET ONZE RADIOCHICK Renée

MEET ONZE RADIOCHICK Renée

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt door meiden. In de show wordt alles wat meiden aangaat besproken. De groep bestaat uit een diverse groep meiden, en iedere week zijn er twee chicks die de show (mee-)presenteren. Deze week stellen we je voor aan onze Radiochick Renée! 

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Renée, ik zit op het Grafisch Lyceum en volg daar de opleiding allround dtp. Als allround dtp’er kun je bij verschillende bedrijven of organisaties werken die zich richten op communicatie en media.

Hoe ben je bij Chicks and the City gekomen?
Ik ben 2 jaar geleden bij de chicks gekomen, omdat ik toen op zoek was naar een stageplek.

Wat vind je het leukste aan Chicks and the City?
Het leukste vind ik dat het programma wordt gemaakt door verschillende meiden en dat je elkaar steeds beter leert kennen!

Wat zou je bij Chicks and the City willen leren?
Ik zou willen leren om meer uitdrukking in mijn stem te hebben.

Wat zou je nog willen leren op persoonlijk vlak?
Makkelijker met iemand om kunnen gaan, omdat ik vrij verlegen ben als het gaat om nieuwe mensen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Het liefst ben ik in mijn vrijetijd bezig met sporten of zit ik met vrienden in de discotheek.

Door wie raak jij geïnspireerd?
Door mijn vader! Hij vertelde mij vroeger dat ik van mijn hobby mijn beroep moet maken, want dan is werken geen straf meer!

Wat is jouw levensmotto?
“Doe wat je wilt doen en heb geen spijt van de dingen die je hebt gedaan”, want het maakte je de persoon die je nu bent!

Luister elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur naar Chicks and the City op RTV Rijnmond, 93.4 fm

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *