MEET RADIOCHICK ROSALIE

MEET RADIOCHICK ROSALIE

Chicks and the City is een radioprogramma gemaakt door meiden. In de show wordt alles wat meiden aangaat besproken. De groep bestaat uit een diverse groep meiden, en iedere week zijn er twee chicks die de show (mee-)presenteren. Deze week stellen we je voor aan onze Radiochick Rosalie! 

Wie ben je en wat doe je?
Hi! Ik ben Rosalie, 18 jaar en tweedejaarsstudent Communicatie aan de Hogeschool.

Hoe ben je bij Chicks and the City gekomen?
Google! Ik was altijd al nieuwsgierig naar hoe het er nu achter de schermen aan toegaat. Toen kwam ik terecht op de website van Chicks and the City en wist ik het zeker, dit wil ik ook.

Wat vind je het leukst aan Chicks and the City?
Dat je er onwijs veel kan leren en veel nieuwe mensen ontmoet. Ieders mening doet er toe en krijgt een stem.

Wat zou je bij Chicks and the City willen leren?
Hoe je radio maakt en welke voorbereidingen je hiervoor allemaal moet doen. Welke onderwerpen zijn trending en hoe breng je dit over?

Wat zou je nog willen leren op persoonlijk vlak?
Hoe ik mijn communicatieskills die ik tijdens mijn opleiding heb geleerd nu eens in de praktijk kan toepassen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd zul je mij vrijwel altijd met een tekenpotlood in mijn hand zien. Ik vind het namelijk super leuk om van alles en nog wat te tekenen. Daarnaast doe ik aan judo en ben ik hard op weg naar mijn zwarte band!

Door wie raak jij geïnspireerd?
Hmm lastige vraag, omdat er zoveel mensen zijn die mij inspireren. Ik heb waardering voor de mensen die wel van aanpakken houden en niet zomaar opgeven. Degene die van alles proberen om hun doelen te bereiken en uit hun ‘comfort zone’ durven te stappen. Doe eens gek!

Wat is jouw levesmotto?
Een levensmotto heb ik niet echt, maar als iets niet helemaal lukt zoals ik zou willen denk ik ‘Rome is ook niet in één dag gebouwd’. Sommige dingen hebben nu eenmaal langer de tijd nodig, maar dit maakt niet uit zolang je er maar altijd vol voor gaat en niet opgeeft. Alles wat ik doe probeer ik ook altijd met enthousiasme te doen, zodat de minder leuke dingen toch ineens een stuk leuker worden.

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *