Michèle presenteert: Project TOF!

Woensdag 13 januari was Michèle Sparreboom te gast bij Chicks and the City!

In 2016 richt zij zich geheel op project TOF. Met dit project wil ze aandacht schenken aan mensen die de wereld net een stukje toffer maken.

Het definitieve besluit om in actie te komen kwam, toen pianist Davide Martello de ochtend na de aanslag in de Franse Popzaal Le Bataclan in Parijs besloot om zijn piano voor de deur van het theater neer te zetten en het nummer ‘Imagine’ van John Lennon begon te spelen. Daarmee werden mensen in één klap verbonden in hoop, moed en inspiratie.

En zo zijn er nog veel meer mensen die mooie toffe dingen doen. En Michèle is van plan om in 2016 zo veel mogelijk mooie initiatieven zichtbaar te maken en deze toffe mensen een podium te geven.

Het hele jaar worden er toffe events en talkshows georganiseerd waar het delen van toffe dingen centraal staat. Dit doet Michèle samen met een aantal collega-ondernemers onder de naam Club Tof.

Wil je meer informatie over dit toffe project? Kijk dan op de website van Project TOF! Wil jij zelf je steentje bijdragen om de wereld een stukje toffer te maken? Word dan Toffe Vriend, toffe donateur of meld je aan als toffe volger; dit kan ook allemaal via de website.

 

Luister de show hier terug waarin Michèle Sparreboom vertelt over project TOF!

Chicks And The City: iedere woensdag avond van 19:00-20:00 op 93.4 FM Radio Rijnmond

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *