Miss India Holland 2015; wie o wie?!

Miss India Holland 2015; wie o wie?!

….En Miss India Holland 2015 is geworden … RAISHERIE FLEUR !!….

Dat is iets wat al maanden door mijn hoofd spookt. Ik droom vaak over de finale, omdat ik er zoveel energie in steek en graag de titel wil winnen.

Het winnen van Miss India Holland is niet alleen een titel, het is ook een fulltime job. Ik krijg ook wel vaak de vraag hoe ik alles combineer: school, Miss India Holland, fitness en mijn ‘social life’. Om eerlijk te zijn gaat dat wel goed. Het heeft allemaal te maken met prioriteiten stellen en jezelf afvragen wat jij op dit moment belangrijker vindt en waar je over 5 jaar wilt staan.

Als ik heel eerlijk moet zijn, is Miss India Holland op dit moment mij eerste prioriteit en begrijp me niet verkeerd: ik vind educatie erg belangrijk. Een dame die bezig is zichzelf ontwikkelen is het sexyste iets op aarde vind ik!

Dit is ook de reden dat ik nu meedoe. Ik heb vorig jaar mijn International Business Degree behaald en heb dus al een diploma op zak. Ik kon het wel steeds blijven uitstellen, maar na studie komt werk en dan ben je na een tijdje ‘te oud’ om een Miss te zijn. Dus voor mij was het nu of nooit!! Het liefst combineer ik mijn opleiding met Miss India Holland, maar als dat niet zou kunnen, dan zou ik het zeker overwegen om mijn opleiding om te zetten in een deeltijdopleiding of anders een jaar achterstand. Ik moet toch nog maar een jaartje…

Afgezien van dat ik over de kroon droom, zie ik echt een hele toekomst voor me en dat klinkt misschien te dromerig. Ik ben een echte dromer en ik geloof dat je een doel alleen kan behalen als je het op een of andere manier voor je kan zien.

ALS ik win, wil ik mijn hele ”Missen jaar” benutten en het liefst elke dag druk bezig zijn. Het is altijd een droom van mij geweest om naar India te gaan. Maar ik twijfelde altijd of ik het wel in dat wereldje kon maken, omdat ik niet een volbloed Hindoestaan (op papier) ben. Maar in mijn hart ben ik een echte Hindoestaanse dame die de normen en waarden met zich meedraagt.

MIH

Iets wat al een jaar in mijn hoofd speelt, is dat ik rond mijn 30e/35e graag een eigen boek wil schrijven met al mijn ervaringen en tips als ‘zelfstandig ondernemer’. Ik zou graag mijn ”Missen ervaring” erin kwijt willen en natuurlijk mijn verhaal als Miss India Holland 2015, maar of ik die kroon kan bemachtigen moeten we maar zien. Daarnaast gaat het voor mij niet alleen om Miss India Holland 2015, maar ook om Indian Princess International 2015!

Er zijn vele mensen die zich misschien afvragen waarom dames meedoen met verkiezingen, maar het antwoord is simpel: wij dames willen iets bereiken en het liefst internationaal, wij willen herinnerd worden als een rolmodel. Daarnaast ben ik ook maar een mens. Mijn lijst met ‘fouten’ is langer dan mijn lijst met ‘goede’ keuzes, maar ik zou niks willen veranderen. Omdat ik door al deze keuzes de dame ben van vandaag, iemand die trots is op wie zij is en haar carrière wilt starten op zowel nationaal als internationaal vlak.

Wil je mij steunen? Vergeet dan niet op mij te stemmen, dat kan via de website: www.missindiaholland.net/stembox.php nummer 12. Raisherie Fleur. En voor vragen kan je me altijd een mailtje sturen naar info@chereneffefleur.com !

 

 

Raisherie Fleur voor Chicks And The City

Raisherie  is student op het HS Rotterdam.

Daarnaast is zij fashion & beauty blogger: www.chereneffefleur.com

Ook heeft zij een een YouTube kanaal: www.youtube.com/chereneffefleur

 

* 15 Maart 2015 vindt de spectaculaire ontknoping van de Miss India Holland 2015 verkiezing plaats in Villa Thalia in Rotterdam!

Share This

About the author

CATC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *