Natasja ontvangt Bep Slechte Prijs van Zonta Club Rotterdam

Natasja ontvangt Bep Slechte Prijs van Zonta Club Rotterdam

Maandag 21 oktober mocht Natasja Morales de Bep Slechte Prijs van Zonta Club Rotterdam in ontvangst nemen uit handen van onze burgermoeder Khaddouj Erahoutan Aboutaleb voor haar inzet voor de jonge vrouwen van Rotterdam.

Tijdens deze bijzondere avond spraken onder andere Chicks Ashanti, Amber, Franklina en Suzanne hun waardering uit voor Natasja en haar participatieproject chicks and the city.

Natasja laat weten: ” Bedankt Zonta Club Rotterdam en Zonta Dames Femke Ijsinga-van Boxel & Olga Wagenaar-Van der Oord en alle lieve gasten van de avond! Ik voel me zeer vereerd om na 15 jaar meidenparticipatie projecten deze prachtige onderscheiding in ontvangst te mogen nemen!

De Bep Slechte Prijs is vernoemd naar een van de oprichters van Zonta Club Rotterdam en wordt sinds 2010 om de drie jaar uitgereikt. Bep Slechte was zeer begaan met de verbetering van de positie van vrouwen. Dankzij het legaat kan haar levensdoel worden voortgezet. De prijs bestaat uit een bedrag van 5000 euro en een beeldje van de Rotterdamse Wil Schrijver.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de uitreikingsavond. Foto’s door Joyce de Vries.

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *