NIEUW! 360 graden webcam in studio van ChicksAndTheCity!

Bekijk hier onze 360graden webcam show!

(openen in bijvoorbeeld Firefox en scrollen/ meebewegen!)

 

Als je 360-graden video’s wilt bekijken, moet de nieuwste versie van Chrome, Opera, Firefox of Internet Explorer op je computer zijn geïnstalleerd. Gebruik op je mobiel de nieuwste versie van de YouTube-app voor Android of iOS.

YouTube ondersteunt het uploaden en afspelen van sferische 360-graden video’s op computers met de volgende browsers: Chrome, Firefox, Internet Explorer en Opera. Als je een 360-graden videobestand wilt uploaden, moet je het bestand eerst aanpassen met een app of script.

Je kunt 360-graden video’s ook bekijken met de YouTube-apps voor Android en iOS.  Of bekijk 360-graden video’s met Cardboard en de YouTube-app voor Android om er helemaal in op te gaan. 

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *