22 april: Nieuw! #Mamacafé Ijsselmonde!

Ben jij een (aanstaande) mama en woon je in Rotterdam IJsselmonde, dan is er nu een heel leuk initiatief waar je zeker naartoe moet komen! Eén ochtend in de maand op vrijdag zal er in hartje IJsselmonde een mamacafé georganiseerd worden. Dit is een ontmoetingsplek voor moeders, de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, een netwerk opbouwen, opvoedtips en ervaringen uitwisselen en met elke maand een thema.

 

De ultieme plek om bij elkaar te komen is in het hart van IJsselmonde. In een gedeelte van het Islemunda theater komen zij bij elkaar, vlakbij de Bibliotheek. Ook is het natuurlijk makkelijk als je, nadat je het Mammacafé hebt bezocht, even Keizerswaard binnen te lopen en je boodschappen te doen.

coffeenate_1313_17_f

Wanneer:

Iedere laatste vrijdagochtend van de maand. 10.00- 12.30 uur, startend april 2015.

Er is zo gelegenheid om basisschoolkinderen op te halen om thuis te kunnen lunchen, mochten er moeders zijn die dit graag willen.

 

Waarom:

Wat de 3 initiatiefnemers (en tevens moeders) opvalt is dat veel moeders behoefte hebben aan een praatje. Niet alleen een praatje, maar ervaring over opvoeden en alle onderwerpen die het moederschap aangaan. Elke maand staat een ander thema centraal, zoals de voor- en nadelen van tweetalig opvoeden, het voorkomen van een taalachterstand, gezond koken en eten, netwerken en omgaan met geld. Regelmatig worden deskundigen uitgenodigd om over deze thema’s voorlichting te geven.

 

De officiële opening is 26 juni. deze dames zijn nog druk bezig met de voorbereidingen, maar het beloofd een leuke verrassende ochtend te worden.

Een van de mama’s is pedagoog en een andere mama is orthopedagoog en met hun kennis en ervaring kunnen zij eventueel vroegtijdig problemen signaleren en moeders doorverwijzen naar instanties.

Zij kijken er naar uit om de mama’s van IJsselmonde te ontmoeten!

IMG_0584

De mama’s en tevens initiatiefnemers, Kirsten, Janneke en Mariëlle vertelde alles over dit leuke initiatief op 22 april bij Chicks And The City van 19:00-20:00 bij RadioRijnmond | 93.4FM

Beluister hier deze show terug!

Share This

About the author

CATC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *