Power to the curves!

Power to the curves!

Big News! Curvy Supermodel Danielle wordt jurylid in het nieuwe rtl-programma Cury Supermodel. Tien jaar geleden deed ze haar allereerste radio-interview bij ons. Chicks And The City heette toen nog Chica Radio en werd bij FunX uitgezonden.

Natuurlijk zijn wij ontzettend trots op Danielle en blijven haar succesvolle carrière op de voet volgen. Zo bereikte ze in 2015 mijlpaal doordat ze tijdens de Fashion Week in New York met haar maat 42 op de catwalk mocht verschijnen. Curves op de catwalk waren nog nooit eerder vertoond!

Deze dame is vaak als super chick bij ons in de studio geweest, Ook vorig jaar was Danielle nog bij ons te gast om te vertellen over haar bijzondere leven als curvy model. En belden we haar een keer toen ze in New York zat. Tot slot kun je hier ons interview dat we met haar in 2014 hielden terug lezen.

Ben jij of ken jij een super leuke curvy girl? Dan kan je je nu nog aanmelden om mee te doen via deze link.

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de toffe avonturen van Danielle? Volg deze superchick dan op Instagram!

 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *