Radioreports: Wat is voor jou grensoverschrijdend gedrag?

Radioreports: Wat is voor jou grensoverschrijdend gedrag?

Op woensdag 19 oktober gingen meiden én jongens tijdens het live event CHICKS VERSUS BOYS XL Edition met elkaar in gesprek over grensoverschrijdend gedrag vanuit het Bibliotheektheater in Rotterdam.  
 

Onder begeleiding van Natasja Morales, oprichter en directeur van meidenparticipatieplatoform Chicks And The City, werd er gesproken over online grensoverschrijdend gedrag zoals het doorsturen van naaktbeelden (exposen) en offline grensoverschrijdend gedrag zoals straatintimidatie.

Wat grensoverschrijdend is, is heel erg persoonlijk! Waar bij de één een ongevraagde knuffel als grensoverschrijdend ziet, hoeft dit voor een ander niet zo te zijn. Wij gingen de straat op met de vraag, wat is voor jou grensoverschrijdend gedrag?

Beluister hier het radioreport:


Radioreport Liefdestherapeut Esther Popelier
Ook is er een radioreport gemaakt met Esther Popelier. Esther is Liefdestherapeut en oprichter van praktijk Liefdestherapie. Luister naar het gesprek tussen Lynese en Esther, waarbij Lynese erachter probeert te komen waaróm offline grensoverschrijdend gedrag plaats vindt, en wat dan wél een normale manier is om met een ander in contact te komen.  

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *