Mislukt aanzoek of toch niet?

In het Chines Guangzhou heeft een computerprogrammeur een wel heel bijzonder huwelijksaanzoek gedaan. Hij kocht 99 Iphones en vormde met de doosjes een hartje. Omgerekend kostte hem dat zo’n 70.000 euro. In het hartje vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk, maar blijkbaar was zij er nog niet klaar voor om zich te binden ‘tot de dood haar scheidt’. Volgens bronnen heeft zijn vriendin, misschien inmiddels zijn ex, namelijk “nee” gezegd.

Of de man echt een blauwtje heeft gelopen, betwijfelen we. De man vroeg zijn vriendin op Singles Day. Op deze dag wordt het single zijn gevierd en het is de grootste online shopdag ter wereld. Reclamestunt misschien?

Huwelijksaanzoeken met een happy end

De Amerikaanse Jack Hyer heeft er vier jaar gedaan over gedaan om zijn aanzoek voor te bereiden. Niet omdat hij bang was dat zijn vriendin Rebecca hem af zou wijzen. In die vier jaren heeft hij in 26 landen een deel van het nummer  ‘I’m Gonna Be’ van The Proclaimers geplaybackt. De landen bezocht hij grotendeels in het kader van zijn studie. Het onderstaande filmpje is het resultaat van zijn voorbereiding en, gelukkig, wist zijn vriendin niet hoe snel ze “yes” moest zeggen:

 

Vijftig dagen water

De 27-jarige Harry uit London heeft vijftig dagen in een roeibootje op zee gedobberd om zijn vriendin Lucy ten huwelijk te vragen. Hij verpakte te ring in een tasje en stapte met een vriend van hem het ‘huwelijksbootje’ in. Ze moesten 4.800 kilometer roeien, maar kwamen bijna twee maanden later aan in Barbados.

Ook dit sprookje eindigde met een happy end, want zijn Lucy zei volmondig “Ja”. Hij stapte overigens niet zomaar in het roeibootje. Voor de tocht heeft hij 175.000 euro bij elkaar verzameld voor goede doelen die helpen in de bestrijding van leukemie en diabetes.

Geld in het laadje

Nog geen twee weken geleden kwam er een video online van Levy. Hij spaarde sinds zijn twaalfde voor het perfecte huwelijksaanzoek. Met de voorbereiding is Levy zeventien maanden bezig geweest, maar het is dan ook wel een heel bijzonder aanzoek. We gaan niet te veel verklappen over het filmpje. Het enige wat wij erover kwijt willen, is dat je dit aanzoek bijna een sprookje kan noemen. KIJKEN DUS! Klik HIER voor het filmpje.

 

Omslagfoto: www.zcool.com.cn

Share This

About the author

Sharina

Ik studeer journalistiek in Tilburg en voor mijn opleiding ben ik ook daar gaan wonen. Dat is alweer 2,5 jaar geleden. Uiteindelijk wil ik de radio kant op en bij Chicks and the City krijg ik de kans om mij te ontwikkelen, brutaal te zijn en het is natuurlijk ontzettend gezellig! Mijn andere grote passie is haken en ook dat doe ik met hart en ziel.

View all articles by Sharina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *