Rieneke Grobben opgenomen in Hospice

Rieneke Grobben opgenomen in Hospice

Bij Chicks and the City kenden we haar als ‘mevrouw Grobben’. Mevrouw grobben is de afgelopen jaren een aantal keer bij ons te gast geweest met een ‘vroeger was alles beter show’. Deze week werd bekend dat Rieneke werd opgenomen in een hospice. 

Tijdens de ‘vroeger was alles’ beter shows stelden de jonge chicks vragen aan mevrouw Grobben om het huidige leven met het leven van vroeger te vergelijken. Hieruit bleek maar weer hoe positief ze in het leven staat. Zo vertelde ze: “Ik vind de gemiddelde leeftijd van 83 jaar wat kort, ik wil wel twee keer 83 worden.Ik vind het leven interessant, en ik ben levenslustig genoeg dat ik er nog wel een flink aantal jaren bij wil hebben.” Luister de vroeger was alles beter show van 22 februari hier terug.  Ze was nog twee keer eerder te gast. Luister deze shows hier en hier terug.

Helaas zal er geen volgende keer komen dat deze vrolijke roze verschijning bij Chicks and the City langs komt. Rieneke verblijft momenteel in een hospice.

Om haar laatste dagen wat op te vrolijken hebben familie en vrienden gevraagd haar een kaartje te sturen. Wie een kaartje wil sturen kan dat doen naar het volgende adres: Sluiskreek 122  3079 CP Rotterdam.

 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *