Met jouw hulp kunnen we Rotterdam-Zuid verbeteren!

Met jouw hulp kunnen we Rotterdam-Zuid verbeteren!

Meiden van verschillende leeftijden voelen zich soms niet veilig op straat in Rotterdam-Zuid. Hoe komt dat? En belangrijker: wat kunnen we doen om Rotterdam-Zuid te verbeteren?

Meiden uit Rotterdam-Zuid

Ben jij zelf één van die meiden uit Rotterdam-Zuid die zich soms niet veilig voelt op straat? En ken je het Verschoorplein of het Zuiderpark? Dan hebben we jouw hulp hard gebruiken! Samen met onderzoeksters van de universiteit en andere meiden gaan we het gesprek aan over plekken in Rotterdam-Zuid waar meiden zich niet veilig voelen en waarom. Daarna gaan we met elkaar oplossingen bedenken. Wanneer jij mee doet, mag jij dus je eigen mening hierover delen met mensen die jouw behoeftes kunnen realiseren. Hoe moet het Verschoorplein en het Zuiderpark veranderen om jou wel veilig te laten voelen?

Kom alleen of samen met je vriendin, buurmeisje, nicht of zus naar onze ‘girls only’ pizza- en ontwerpsessie! Op 2 november gaan we het hebben over het Verschoorplein in de Tarwewijk. Op 23 november zal het gaan over het Zuiderpark.

We gaan eerst samen om 17:00 uur eten (pizza!), en zullen daarna aan de slag gaan met elkaar. Het zal duren tot ongeveer 19:00 uur. Iedereen die meedoet, krijgt ook nog eens een cadeaubon ter waarde van 20 euro.

Schrijf je in!

Schrijf je in en doe mee! Of stuur een bericht naar Linda info@lindazuijderwijk.nl. Groetjes, Wenda, Geertje en Linda (onderzoeksters).

Share This

1 comment

  1. Pingback: S05E11 Voel jij je veilig in Rotterdam-Zuid? - Chicks and the City

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *