S01E14 Aafke Romeijn

S01E14 Aafke Romeijn

Onze gast van 27 februari was Aafke Romeijn. Je zou haar kunnen kennen van het liedje  Alles Went, dat ze samen met Sef maakte en een radiohit werd. Ook is het mogelijk dat je haar kent van Twitter. Ze heeft een account met 16.000 volgens en is nooit bang om het achterste van haar tong te laten zien.

In april 2018 ging een lang gekoesterde droom in vervulling: haar debuutroman Concept M kwam uit. Het boek werd ontzettend goed ontvangen door pers en publiek.

Woensdag was ze dan ook te gast in de Bibliotheek Rotterdam om een schrijfworkshop te geven. Vóórdat haar workshop begon, kwam ze bij ons langs als talkshow en podcast-gast voor Chicks and the city. Om die reden startte de podcast een uurtje eerder; namelijk om 17:00u.

Je bent elke woensdagavond van harte welkom om de podcast en talkshow bij te wonen. Graag zien we je vanaf 18:00u in de Centrale Bibliotheek Rotterdam op de 1e verdieping (de jongerenvloer).

Heb je vorige week de talkshow en podcast gemist, maar ben je wel nieuwsgierig? Je kan de uitzending met Rob Freijssen en Davidson Rodrigues terugkijken via Facebook.

De chicks Lorainne en Amber presenteerden de show mee. Zij vroegen Aafke naar haar schrijf-, zang- en overige ambities.

Bekijk hieronder haar gloednieuwe nummer ‘Goeroe’.

Foto credits: Marc Deurloo

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *