S01E16 Moeders met talent

S01E16 Moeders met talent

Woensdag 20 maart was er een uitzending over studerende en werkende moeders bij de Chicks and The City podcast. Vanuit Dona Daria nam Mia Wilsterman plaats die coach is van jonge werkende moeders. Ook Jennifer Corinde schoof bij ons aan. Zij heeft een coachingstraject doorlopen en sprak over haar ervaring hiermee. De chicks die mee presenteerden waren Lisa en Rosalie.  

Als coach helpt Mia vrouwen hun talenten zichtbaar te maken.

“Ik vroeg letterlijk moeders op straat wat ze naast het moederschap nog meer wilden doen. Vervolgens verzamelde ik moeders om me heen die deze vrouwen kunnen helpen. Het viel haar op dat bij sommige moeders het talent kan wegsijpelen. “Begrijp me niet verkeerd, als jij het heerlijk vindt om te moederen en huisvrouw te zijn, dan moet je dat blijven doen. Maar als je denkt: ik wil iets meer, dan wil ik je helpen.” Aldus Mia in een interview met Havenloods.

Jennifer Corinde vertelt over de aanpak: “ De input vanuit moeders met talent heeft mij veel meer zelfvertrouwen gegeven en de drempel om te willen ondernemen lager gemaakt.’

Wij waren erg benieuwd naar de aanpak van Mia en de ervaring van Jennifer en vroegen hen in deze podcast dan ook het hemd van het lijf! Je bent elke woensdagavond van harte welkom om de podcast en talkshow bij te wonen. Graag zien we je vanaf 18:00u in de Centrale Bibliotheek Rotterdam op de 1e verdieping (de jongerenvloer).

Heb je vorige week de talkshow en podcast gemist, maar ben je wel nieuwsgierig? Je kan alle uitzendingen terugluisteren én -kijken via onze Facebookpagina.

Vrouwelijke Rotterdammert
Mia Wilsterman een vrouwelijke Rotterdammert in hart en nieren die haar rol als Sociaal Maatschappelijke Bruggenbouwer op diverse vlakken in de stad in zet. 

Wij zijn van mening dat ieder mens geboren is met een palet aan talenten die wanneer ingezet op de juiste manier binnen onze samenleving een prachtig geheel vormen.”

Mia Wilsterman

Door middel van het verzorgen van Coaching, Training, Workshops maakt ze haar deelnemers bewust van hun talenten en stimuleert zij hun om deze in te zetten ten behoeve van hun privé leven, hun sociaal leven en natuurlijk ook van onze prachtige stad Rotterdam. 

Haar passie om haar mede stadsbewoners bewust te maken van hun talenten uit zich zowel in haar dagelijkse werk als Coach en Trainer als in het werk dat zij via haar stichtingen Moeders met Talent en Rotterdammers met Talent mag verrichten op diverse plekken in Rotterdam.

 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *