S01E19 Chicks vs. Boys

S01E19 Chicks vs. Boys

Jongens tegen de meiden in Chicks VERSUS Boys! Jongens en meiden stellen elkaar pittige vragen met het doel het andere geslacht beter te begrijpen. Tegenwoordig zijn er veel taboes over relaties en “regels” die er aan verbonden zijn. Wat kan wel en wat kan niet als je een relatie hebt? En waarom denken jongens vaak heel anders over relaties dan meiden? Op social media wil iedereen het perfecte koppel zijn en de rest smacht naar hun “couple goals”, maar de werkelijkheid is heel anders. Achter het perfecte plaatje schuilt misschien een ander verhaal…

Wij zijn Eefje, Demi, Alina, Gracija, Danielle, Amber, Hannah, Jada, Yvonne en Gaby en wij doen de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste op het Zadkine. Als onderdeel van een schoolproject gaan wij een podcast maken over dit onderwerp.

Wij vroegen ons af hoe het komt dat er zo veel ophef is wanneer je vriend of vriendin zonder jou op vakantie gaat. En waarom lijkt het voor jongens normaal om dronken te zijn, maar voor meiden niet? Wanneer maak je je relatie überhaupt aan de wereld kenbaar via social media en hoe denken jongens daar dan over? Vele vragen waar we graag een antwoord op krijgen van de Boys zelf! Dit gaan we doen door in deze Chicks VS Boys podcast met twee jongens te discussiëren over deze onderwerpen.

De boys

Matthijs (19) komt uit Capelle a/d IJssel en heeft als bartender gewerkt in de stad. Hij houdt van lekker uitgaan en noemt zichzelf ook een echte levensgenieter.

Ook Lyshon (18) zal meedoen in de podcast. De Rotterdamse DJ die in clubs draait is ook een doorzetter op school, want naast zijn werk doet hij de opleiding sport en bewegen. Helaas kon Lyshon niet aanwezig zijn bij de opnames. Hij werd vervangen door de even zo charmante Guilliano uit Nesselande. Guilliano zit op het havo, werkt in een ijssalon en is producer.

Lyshon & Matthijs

Woensdag 10 april  legden wij (de meiden van het Zadkine), de jongens in de podcast deze vragen voor. Ben jij ook nieuwsgierig? Luister vrijdag 12 april naar onze podcast!

Je bent elke woensdagavond van harte welkom om de podcast en talkshow bij te wonen. Graag zien we je vanaf 18:00u in de Centrale Bibliotheek Rotterdam op de 1e verdieping (de jongerenvloer

Heb je vorige week de talkshow en podcast gemist, maar ben je wel nieuwsgierig? Je kan alle uitzendingen terugluisteren én -kijken via onze Facebookpagina.

Deze podcast is onderdeel van samenwerking met het Zadkine. Chicks And The City verzorgt media experience workshops op school en op locatie! Ook een samenwerking aangaan met Chicks And The City? Stuur een mail naar: info@chicksandthecity.nl en kijk hier voor meer info.

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *