S01E22 Chicks vs. Boys

S01E22 Chicks vs. Boys

In deze podcast zetten we twee meiden tegenover twee boys, terwijl ze tegenover elkaar zitten krijgen ze de kans om elkaar het hemd van het lijf te vragen. Dit keer over het onderwerp: money!

De Nederlandse man verdient 17% meer dan de vrouw. De algemene loonkloof tussen de mannen en vrouwen is in Nederland gekrompen, al is er nog steeds een verschil van 16,9%. De loonkloof komt vooral doordat minder vrouwen een baan hebben met het beste salaris. Is dit terecht? Dat bespraken de meiden Fenna en Babette met de volgende twee gasten: Hugo & Jannick

De 20 jarige Hugo is een echte levensgenieter. Hij is altijd creatief bezig en houdt ervan om dingen in elkaar te bouwen. Ook kan Hugo erg genieten van Afro/Latino muziek, tijdens het schoonmaken danst hij er op los.

Zijn beste vriend is de 20 jarige Jannick (ook wel bekend als Hema baby). Hij is de tweede boy die deelneemt aan onze show. Hij volgt de opleiding Business en Fashion op het Zadkine College. Is altijd vrolijk, sportief en modebewust, hij ontwerpt zelf ook mode items en doet af en toe nog eens modellenwerk. In het verleden was hij dan ook het model voor de Hema.

Wij (de meiden van het Zadkine), zullen de jongens het hemd van het lijf vragen. Ben jij ook nieuwsgierig? Luister vrijdag 3 mei naar deze gloednieuwe podcast!

Heb je vorige week de talkshow en podcast gemist, maar ben je wel nieuwsgierig? Je kan alle uitzendingen terugluisteren én -kijken via onze Facebookpagina.

Deze podcast is onderdeel van samenwerking met het Zadkine.Chicks And The City verzorgt media experience workshops op school en op locatie! Ook een samenwerking aangaan met Chicks And The City? Stuur een mail naar: info@chicksandthecity.nl en kijk hiervoor meer info.

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *