S01E26 Chicks vs. Boys

S01E26 Chicks vs. Boys

Kunnen vrouwen en mannen gewoon vrienden zijn? Jared denkt van niet! “Boys kunnen geen vrienden zijn met een vrouw, want waar zouden we over moeten praten dan?” Er werden weer hele pittige antwoorden gegeven in de Chicks vs. Boys 
show. De boys werden dit keer vertegenwoordigd door Cedrick Mambi 
en Jared Trésor.

“Ik sta voor goed doen, empowerment en positiviteit”. Maak kennis met Cedrick Mambi (rechts op de foto). Hij werd 30 jaar geleden geboren in het Afrikaanse land Congo (Kinshasa). Op tienjarige leeftijd verhuisde de jonge Cedrick met zijn ouders naar het koude kikkerlandje Nederland. Hoe kun je de ambitieuze dertiger het beste omschrijven? “Ik zou mezelf omschrijven als iemand die het leven volledig omarmt met al zijn ups- and- downs”. Daarnaast houdt hij van gezelligheid, dansen en is hij erg geïnteresseerd in psychologie en spiritualiteit.

In het dagelijkse leven werkt Cedrick met veel plezier als Search Engine Advertising Consultant (online marketingconsultant). Voorheen studeerde hij bedrijfseconomie met een master in Marketing. Cedrick is ook nog eens commissielid bij African Young Professional Network (AYP); een netwerk dat als doel heeft om werkende of studerende en ambitieuze jongeren van Afrikaanse afkomst bij elkaar te brengen en te ondersteunen bij persoonlijke en professionele groei!

Samen met Jared Trésor organiseert Cedrick het event ‘Mellow The Melanated Friday Drink’, een vrijdagborrel met gezellige Afro vibes. Het is voor mensen die na een stressvolle week, onder het genot van een cocktail en/of een hapje, het weekend willen inluiden. Tijdens de borrel kun je genieten van livemuziek en meedoen aan leuke activiteiten zoals een quiz. De avond wordt afgesloten met DJ Jared Trésor die de lekkerste Afro, R&B en Hiphop tunes draait.

Jared Trésor (links op foto) is geboren en getogen in Congo (Brazzaville). Ook Jared verhuisde op jonge leeftijd (12 jaar) samen met zijn ouders naar het koude kikkerlandje Nederland. Hij omschrijft zichzelf als een spontane jongen die vrolijk in het leven staat. “Ik houd van gezelligheid met vrienden en familie”, vertelt de vrolijke DJ.

Hij was altijd al geïnteresseerd in muziek, voornamelijk in het draaien van muziekplaten. Het kwam dan ook niet als een verassing dat hij uiteindelijk zijn roeping als DJ vond!

Jared is uiteraard druk bezig met zijn DJ-carrière, maar werkt daarnaast ook nog als ICT-beheerder voor het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers).

In deze nieuwe podcast aflevering stellen zowel de meiden als de jongens elkaar pittige en brutale vragen, met als doel het andere geslacht beter te begrijpen. Welk geslacht komt uiteindelijk als winnaar uit de bus? Tja…je komt er maar op één manier achter… 

Je bent elke woensdagavond van harte welkom om de podcast en talkshow bij te wonen. Graag zien we je vanaf 18:00u in de Centrale Bibliotheek Rotterdam op de 1e verdieping (de jongerenvloer). De podcast is vanaf vrijdag te beluisteren via onze website spotify, iTunes en Tunein!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *