S01E33 #girlboss met Jamie Li

S01E33 #girlboss met Jamie Li

In het Bibliotheektheater gaf Jamie Li, beauty- en moderedacteur en oprichter van QUARTER magazine, inspirerende tips over hoe je jouw ambities kan bereiken.

Jamie Li
Jamie Li is beauty- en moderedacteur en oprichter van QUARTER magazine. Ze schrijft voor tijdschriften als LINDA., Grazia, Beau Monde, Happy in Shape en natuurlijk voor haar eigen QUARTER. Hiervoor werkte Jamie vijf jaar voor mediagigant Sanoma Media waarvan vier jaar als beauty & style editor voor glossy tijdschrift Beau Monde. Jamie Li is vooral bekend van haar wekelijkse vlogs, waarin ze een kijkje geeft in haar hectische leven als moeder, zakenvrouw, vlogster en stijlexpert.

Boek in opspraak
Jamie Li’s eerste boek, Sexy, but tired. But sexy. was haar spraakmakende debuut waarin ze hilarisch en schaamteloos een kijkje geeft in haar leven. Het boek riep behoorlijk wat reacties op en werd door sommige recensenten als ‘seksistisch’ bestempeld. In No filter – Rauwe gedachten van een vrouw die het probeert te maken – maakt ze vrienden, fans, critici en volgers deelgenoot van het leven buiten de camera. De worstelingen van een jonge moeder, het geluk van innige vriendschappen, de struggle die real is als je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt en hoe je karma te vriend houdt.

Podcast
Kon je er niet bij zijn, maar ben je wel benieuwd naar het verhaal van Jamie Li? Beluister dan de podcast en laat je inspireren door de tips en tricks die Jamie je geeft!


Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *