S02E02 CHICKS VS BOYS

S02E02 CHICKS VS BOYS

Is het oké om vrienden te blijven met je ex? Hebben vrouwen een girlcode? En wat is aantrekkelijker: een behaarde man of een man die alles scheert? De antwoorden op deze pittige vragen en meer hoor je in deze nieuwe Chicks vs Boys show. De boys werden dit keer vertegenwoordigd door Justin en Zildjan!

Justin Martina (foto links) is 20 jaar oud en woont in Barendrecht. In het dagelijks leven gaat hij naar school/stage. In zijn vrije tijd gaat hij weleens uit. “Negen van de tien keer ga ik dan naar Superdisco of ik ben in het weekend bij familie,” vertelt Justin. Verder houdt hij zich ook bezig met het produceren van muziek. Benieuwd naar zijn beats? Neem dan een kijkje op de Instagrampagina van deze jonge producer. 

Maak kennis met Zildjan! Zildjan (foto rechts) is een 22-jarige International Creative Business student uit Den Haag. Hij is Bonairiaans, maar woont al sinds jonge leeftijd in Nederland.
Wat vindt Zildjan leuk om te doen? “Buiten mijn studie om houd ik ervan om actief bezig te zijn met van alles. Ik sport, dans en besteed ook veel tijd samen met mijn vrienden,” vertelt hij. Verder vindt hij reizen ook heel interessant en leest hij naar eigen zeggen graag een book or two. “Persoonlijkheid wise kan ik, denk ik wel zeggen dat ik een heel positief persoon ben die het leuk vindt om te socializen met nieuwe mensen.” Zildjan is zeker een jonge man met ambities. Zo zegt hij: “In de toekomst hoop ik m’n eigen onderneming te starten in the creative industry.”

De podcast
Op woensdag 4 maart gingen Justin en Zildjan de strijd aan met onze radiochicks Lorainne en Monique. Zowel de chicks als de boys stelden elkaar zeer pittige vragen. De pittige antwoorden die zij gaven, hoor je in deze nieuwe podcast terug!

Wil je een keer aanwezig zijn bij de show? Je bent elke woensdagavond van harte welkom om de podcast en talkshow bij te wonen. Graag zien we je vanaf 18:00 uur in de Centrale Bibliotheek op de 1e verdieping (de jongerenvloer).

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *