S02E03 Quarantainetips

S02E03 Quarantainetips

Van het volgen van hoorcolleges in een volle zaal naar het bekijken van hoorcolleges vanuit je bed… Dit is voor veel studenten in deze periode van ‘social distancing’ de huidige realiteit. Zo ook voor enkele van onze radiochicks. In deze nieuwe Chicks and the City podcast vertellen de meiden op welke manier de coronacrisis invloed heeft op hun dagelijks leven. 

Normaal gesproken vindt de show plaats op de jongerenvloer (1ste verdieping) van de Centrale Bibliotheek Rotterdam. Woensdag 1 april deden we het een tikkeltje anders. We namen onze allereerste podcast vanuit huis (afzonderlijk van elkaar) op. Thank God for Technology! 

De podcast
Hoe gaan jongeren om met de corona situatie? In deze nieuwe podcast onderzoeken we hoe onze radiochicks Lorainne, Amber en Rosalie hun tijd doorbrengen en geven ze je quarantaine tips. Ook testen de chicks Franklina en Sanne-Sophie voor jou de videocall apps Zoom, Skype, Google Hangouts en Houseparty uit! Wat zijn de voor- en nadelen en welke app werkt het fijnst?

Kijk elke woensdag van 18:00 tot 19:00 uur live mee op onze Facebookpagina. De complete podcast is elke vrijdag te beluisteren via onze website en via Spotify, Apple Podcasts en Tunein!  

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *