S02E05 Quarantine and Chill met Mels Beijer

S02E05 Quarantine and Chill met Mels Beijer

Onze favoriete huiscolumnnicht Mels Beijer is back! Whoop Whoop? Hij is de uitgelezen persoon om ons een hoognodige break te geven van al dat serieuze coronanieuws. In deze nieuwe podcast aflevering houden we het dan ook lekker luchtig. Samen met Mels bespreken we onder andere de gekste filmpjes en challenges die hij in tijden van quarantaine tegenkomt! 

Voor de nieuwe luisteraars die Mels nog niet kennen… Mels Beijer is Chicks And The City’s very own Mr Showbizz. In het item Chicks Boulevard besprak hij altijd de heetste showroddels over sterren uit binnen- en buitenland. Uiteraard voorzien van pittig commentaar. Ook schreef hij voor Chicks and the City regelmatig columns waarin hij wel en wee met ons deelt. Wil je alvast kennis maken met Mels? Kijk aanstaande dinsdag 14 april dan ook naar de CATC Insta Live Talk op onze Instagram

CATC Insta Live Talk met huiscolumnnicht Mels Beijer

Iedere dinsdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur gaan de radiochicks op Instagram live met een CATC Insta Live Talk. Bij de Insta Live Talks gaan we onder andere in gesprek met gasten die in het verleden al eens bij Chicks and the City te gast zijn geweest. In de Live Talk van dinsdag 14 april praten de meiden met onze huiscolumnnicht Mels Beijer. Mels vertelt hoe hij zijn dagen in quarantaine doorbrengt. Heeft hij uit verveling bijvoorbeeld al de app TikTok gedownload? (Een playbackende Mels op TikTok zou lowkey wel #goals zijn ?) Verder teaset Mels welke challenges en celebs tijdens de podcast van woensdag 15 april worden besproken. 

De podcast

Hoe heeft de quarantaine het social mediagebruik van onze favoriete huiscolumnnicht beïnvloed? Wat zijn de grappigste memes of filmpjes die hij online voorbij heeft zien komen? Welke challenge kan hij niet meer zien? En wat doen zijn favoriete celebs? Je hoort het antwoord op deze vragen en meer in deze luchtige podcast aflevering!

Kijk elke woensdag van 18:00 tot 19:00 uur live mee op onze Facebookpagina. De complete podcast is elke vrijdag te beluisteren via onze website, Spotify, Apple Podcasts en Tunein!

Hier vind je alle Chicks And The City content met Mels terug.

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *