S02E24 Grote naam: Splinter Chabot

S02E24 Grote naam: Splinter Chabot

Fans van Splinter Chabot opgelet! Woensdag 25 november brengt de schrijver een bezoek aan Bibliotheektheater Rotterdam en vertelt hij openhartig over zijn nieuwe boek: ‘Roze Brieven’. Onze eigen Natasja Morales zal hem het hemd van het lijf vragen.

Wegens omstandigheden wordt het interview met Splinter Chabot verplaatst naar dinsdag 8 december 2020 van 20.00 tot 21.30 uur.

Op zijn verjaardag op 3 maart maakte Splinter Chabot zijn debuut als schrijver met de semi-autobiografische roman CONFETTIREGEN. Het boek werd al snel omarmd door de boekhandel en media. En daar bleef het niet bij…

Sinds de verschijning krijgt Splinter dagelijks reacties op zijn openhartige verhaal over zijn coming-out. Reacties van ouders, van jongeren die met dezelfde worsteling kampen, van ouderen die zichzelf herkennen in het verhaal, van mensen uit de LGBTQ+ – gemeenschap, van docenten en nog vele anderen. Ontroerende, grappige, gekke, treurige en hoopvolle reacties die Splinter stuk voor stuk beantwoordt. Deze reacties vormden de inspiratie voor zijn tweede boek: Roze Brieven.

Roze Brieven

In Roze brieven zijn de meest bijzondere brieven verzameld door Splinter zelf met daarbij ook de reacties die hij heeft gestuurd. Voor alle lezers van CONFETTIREGEN en voor iedereen die worstelt met zijn of haar identiteit zal Roze brieven een waardevolle bron van herkenning zijn. Een intieme en ontroerende verzameling van verhalen en ervaringen waarin een belangrijk boodschap naar voren komt: het wordt beter!

Boekpresentatie en interview

Natasja Morales interviewt Splinter Chabot in het bibliotheektheater over zijn nieuwe boek Roze Brieven. Uiteraard zullen de twee ook praten over zijn debuut Confetieregen. Heb jij ook vragen voor Splinter? Goed nieuws! Tijdens de boekpresentatie is er ook ruimte voor jou om vragen te stellen. Na afloop signeert hij in de foyer jouw exemplaar.

Het gesprek is ook thuis te bekijken via livestream. Bestel een livestream-ticket en je krijgt de link minimaal twee uur van te voren via de mail toegestuurd.

Livestream

Kun je er helaas niet fysiek bij zijn? Niet getreurd. Het interview kun je ook thuis bekijken via livestream. Bestel een livestream-ticket en je krijgt de link minimaal twee uur van te voren via de mail toegestuurd!

Kijk hier voor ticketinformatie!

De complete podcast is elke vrijdag te beluisteren via onze website, Spotify,  Apple Podcasts en Tunein!  

Fotograaf: Anton Corbijn

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *