S02E25 Chicks vs Boys

S02E25 Chicks vs Boys

Whoop whoop! Het is weer tijd voor de enige echte battle die ertoe doet: ‘The battle of the sexes’ in de Chicks vs. Boys show! Tijdens deze show strijden de chicks tegen de boys met als doel om het andere geslacht beter te begrijpen. Zowel de meiden als de jongens stellen elkaar pittige en brutale vragen?

Breakdance in Rotterdam bestaat 40 jaar en dat moet gevierd worden?
In de centrale bibliotheek kun je de expositie Breakin Rotterdam’ bewonderen. Voor deze expositie sloeg DIG IT UP de handen ineen met 2 iconen uit de breakscene, Maikel Walker en Lloyd Marengo, om een ode te brengen aan de dansvorm en alles daaromheen: muziek, locaties en kleding. Voor Chicks and the city is deze expositie, de uitgelezen kans om twee leuke dansers uit te nodigen!

Wie zijn de boys die het aandurven?

Maak kennis met de 26-jarige Imaury Dossantos! Imaury (rechts op de foto) is geboren en getogen in Rotterdam. Hij is een professioneel danser, en doet dit ook op internationaal niveau. “Ik heb al veel plekken gezien in de wereld but my journey is just getting started. Mijn grootste droom is to write history in de dance scene van zowel Nederland, maar nog belangrijker Rotterdam”, vertelt de getalenteerde danser. We love a guy with big dreams and ambition!

Ook de 21-jarige Guido Kakisina (links op de foto) is van de partij! Guido woont in Rotterdam en studeert Industrieel Product Ontwerpen aan de Haagse Hogeschool. “In mijn vrije tijd houd ik van breakdancen, sporten en het produceren van muziek. Daarnaast houd ik mij graag bezig met psychologie en filosofische kwesties”, vertelt Guido.

Bekijk de livestream terug

Op de jongerenvloer (1ste verdieping) van centrale Bibliotheek Rotterdam stelden zowel de meiden als de jongens elkaar zeer pittige vragen. Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd! Bekijk de livestream hier terug.

De complete podcast is elke vrijdag 4 te beluisteren via onze website, Spotify, Apple Podcasts en Tunein!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *