S03E02 Verbeter je sollicitatieskilss met Upgrade Yourself!

S03E02 Verbeter je sollicitatieskilss met Upgrade Yourself!

Hoe ervaar jij het solliciteren in deze tijden van corona? Vind je een sollicitatiegesprek via Microsoft Teams nog best spannend? En zou je graag je sollicitatieskills willen verbeteren? Dan moet je zeker naar deze nieuwe Chicks and the city podcast aflevering luisteren! Te gast is Michel Jansen van het platform Loopbaan Lounge. Samen met de bibliotheek Rotterdam organiseert hij Upgrade Yourself: een reeks interactieve en inspirerende loopbaanworkshops die je online kunt volgen. Tijdens de online workshops leer je onder andere je sollicitatieskills verbeteren en hoe je je netwerk kunt uitbreiden! 

Upgrade Yourself bestaat uit vier verschillende online loopbaan workshops en vier Insta live Q&A’s (op het Instagram account van de bibliotheek Rotterdam). Elke woensdagavond staat dus in het teken van een inspiratiesessie, Q&A of workshop over onder andere goalsetting, creatief solliciteren en netwerken. De online workshops en Insta Live Q&A’s wisselen elkaar steeds wekelijks af.

Michel Jansen van Loopbaanlounge presenteert Upgrade Yourself

Agenda

Ben je ook al nieuwsgierig geworden naar de verschillende workshops? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet!

Overzicht
10 februari|Upgrade Yourself: Je cv is je visitekaartje 
17 februari| Insta live Q&A Loopbaaninspiratie
24 februari| Upgrade Yourself: Guerilla Solliciteren
3 maart|Insta Live Q&A Loopbaaninspiratie

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Loopbaan Lounge

Bij Loopbaan Lounge kun je terecht met alle vragen die je hebt over gelukkiger worden op je werk. Daarnaast vind je ook allerlei tips en tricks over het maken van een carrièreswitch, het vinden van een nieuwe baan en het uitbreiden van je netwerk.

“Wij geloven in werk als belangrijk platform voor geluk en dat leren best leuk mag zijn. Daarom organiseren wij creatieve trainingen en loopbaanevenementen.”

Michel Jansen op de Jongerenvloer in Bibliotheek Rotterdam

De podcast en livestream

In deze nieuwe Chicks And The City podcast aflevering zal Michel Jansen, oprichter van Loopbaan Lounge en medeorganisator van Upgrade Yourself ons alle ins en outs vertellen over wat je tijdens de online loopbaanworkshops kan verwachten.

Wie is Michel Jansen? Hij stelt zichzelf hieronder voor in een korte video van het platform ‘Rotterdamse Jongensdromen’.

Michel Jansen deelt zijn verhaal

Livestream

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is de centrale Bibliotheek Rotterdam gesloten. Je kunt de show dan helaas ook niet live bijwonen. Maar niet getreurd! De show was live te volgen via onze YouTube kanaal. Heb je de livestream gemist? Bekijk hem hieronder terug!

De complete podcast is elke vrijdag te beluisteren via onze website, Spotify, Apple Podcasts en Tunein!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *