S03E09 Kunsthal Takeover met Rosalie Violet, genomineerde Miss Nederland 2021

S03E09 Kunsthal Takeover met Rosalie Violet, genomineerde Miss Nederland 2021

Op zaterdag 12 juni werd het Auditorium van de Kunsthal overgenomen door de meiden van Chicks And The City. Met de tentoonstelling Youthquake als inspiratiebron, trakteerden ze je op 4 prikkelende podcasts. 

De Chicks gaan in hun podcasts in gesprek met een aantal gasten die zich letterlijk het hemd van het lijf laten vragen. En ook de Chicks zelf geven zich – laag voor laag – steeds meer bloot, om zo steeds dichter bij zichzelf en de kern van het gesprek te komen. 

In deze allereerste podcast spraken we Rosalie Violet, genomineerde Miss Nederland 2021. Rosalie: “De rol van kleding in mijn leven is erg belangrijk! Ik vind kleding heel leuk en draag het als mode item, maar ik uit me ook in mijn kleding stijl als ik een goede outfit heb zit ik beter in m’n vel en voel ik me zelfverzekerd!” 

Hoe kunnen we ons comfortabeler voelen in onze kleding en hoe zit het met diversiteit in de modellenwereld? Dat bespreken we met Rosalie Violet!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *