S03E11 Kunsthal takeover met Miss Leather Netherlands 2021 Pien Merkx

S03E11 Kunsthal takeover met Miss Leather Netherlands 2021 Pien Merkx

Op zaterdag 12 juni werd het Auditorium van de Kunsthal overgenomen door de meiden van Chicks And The City. Met de tentoonstelling Youthquake als inspiratiebron, trakteerden ze je op 4 prikkelende podcasts. 

De Chicks gaan in hun podcasts in gesprek met een aantal gasten die zich letterlijk het hemd van het lijf laten vragen. En ook de Chicks zelf geven zich – laag voor laag – steeds meer bloot, om zo steeds dichter bij zichzelf en de kern van het gesprek te komen. 

In deze aflevering spraken zij met Pien Merkx. Pien is Miss Leather Netherlands 2021, heeft een uitgesproken mening en strijdt voor acceptatie en zichtbaarheid van leer in de LGBTQ+ community. Beluister de podcast hier terug of via jouw favoriete streaming platform!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *