S03E12 Kunsthal takeover met moeder en dochter Lya Pijpers en Natasja Morales

S03E12 Kunsthal takeover met moeder en dochter Lya Pijpers en Natasja Morales

Op zaterdag 12 juni werd het Auditorium van de Kunsthal overgenomen door de meiden van Chicks And The City. Met de tentoonstelling Youthquake als inspiratiebron, trakteerden ze je op 4 prikkelende podcasts. 

De Chicks gaan in hun podcasts in gesprek met een aantal gasten die zich letterlijk het hemd van het lijf laten vragen. En ook de Chicks zelf geven zich – laag voor laag – steeds meer bloot, om zo steeds dichter bij zichzelf en de kern van het gesprek te komen.

Worden zaken als stijl en schoonheidsidealen doorgeven van moeder op dochter? En wat doet een generatieverschil met de visie op schoonheid? De chicks gaan hierover in gesprek met moeder en dochter Lya Pijpers en Natasja Morales. Beluister de aflevering hier of via jouw favoriete streamingplatform!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *