S03E20 Vroeger was alles beter show

S03E20 Vroeger was alles beter show

De meiden van Chicks and the city hebben in het kader van de expositie Rotterdamse jeugdboeken 1900-1965 een speciale podcast aflevering gemaakt. Een aflevering waarin jong en oud samen met elkaar in gesprek is gegaan over diverse thema’s uit de expositie. Hoe zit het bijvoorbeeld met de emancipatie van vrouwen? En was er vroeger meer sprake van armoede in de stad of juist minder? Uiteraard is er ook antwoord gegeven op de grote vraag: Was vroeger alles beter? Wij zijn hierover in gesprek gegaan met Joyce Keasberry, een 80-jarig fotomodel.

Joyce is voor de meiden van Chicks and the City geen onbekende. Muza heeft Joyce al eerder mogen interviewen voor een aflevering van Chicks on Screen. Waar zij te zien was op een aantal foto’s in de kunsthal met de tentoonstelling Youthquake. Wat is de relatie tussen schoonheid en ouder worden? En bestaat er zoiets als ‘eeuwige jeugd? Bekijk de Chicks On Screen aflevering hieronder terug.

Chicks on Screen

Ben jij of ken jij een meid tussen de 15 en 25 jaar uit de regio Rotterdam, en lijkt het je tof om mee te doen aan Chicks and the City en/of Chicks On Screen? Stuur dan een mail naar info@chicksandthecity.nl. Wie weet zien we je binnenkort!

De complete podcast is elke vrijdag te beluisteren via onze website, Spotify, Apple Podcasts en Tunein!

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *