S04E11 CHICKS VERSUS BOYS XL edition – Grensoverschrijdend gedrag – Deel 1

S04E11 CHICKS VERSUS BOYS XL edition – Grensoverschrijdend gedrag – Deel 1

Van dickpics tot ongewenste aanrakingen, grensoverschrijdend gedrag is een probleem in Nederland waar voornamelijk vrouwen mee te maken krijgen. Vaak wordt grensoverschrijdend gedrag afgedaan als ‘iets dat niet serieus bedoeld was’ of ‘het hoort er een beetje bij’. Maar wie bepaalt dit?

Om dit onderwerp bespreekbaar te maken zijn we op 19 oktober 2022 tijdens een live event in het Bibliotheek Theater in Rotterdam met een groep meiden én jongens in gesprek gegaan over grensoverschrijdend gedrag. Welke ervaringen hebben onze jongeren hiermee en hoe kijken de teams hier tegenaan? Wat zijn de verschillen en hoe kunnen we het probleem oplossen?

Podcast 1 van 3-delige podcastreeks
In het eerste deel van deze podcastreeks maak je kennis met de deelnemers, ons panel en lichten wij toe welke definitie wij geven aan grensoverschrijdend gedrag. Ook wordt de eerste stelling “naroepen op straat is gewoon flirten toch?” besproken.


Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *